19.05.2020 г., 17:56 ч.

Там някога 

  Поезия
357 0 2

Ти идваш понякога

в съня ми

аз виждам те

на двадесет години,

щастливи бяхме

в младостта ни.

Животът после раздели ни

Години много минаха след туй,

побеляхме и остаряхме.

Добре, че идваш в съня ми,

там двама с теб останахме

на двадесет години.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??