27 янв. 2009 г., 08:48

Танцът на тишината 

  Поэзия » Другая
491 0 0
 

Понякога затварям своите очи, за да отплувам с тъмнината,

а тя - посреща моите мечти.

В един безкраен танц със тишината

опитвам да забравя поне миг съдбата си и нейната прожекция.

Отърсвам се от болката и мисълта, че пак съм част от нечия проекция.

 ...

Тук никой никога не се явява, за да ме отвлича,

за да ме пленява...

Кралицата на суетата е заспала - тя също уморена е да наранява.

 ...

 

Не исках, но напуснах  този сън красив.

Така е винаги, когато съм щастлива...

 

© Иванка Иванка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??