6 июл. 2012 г., 09:59

Танго насред звездите 

  Поэзия » Любовная
496 0 1

Хванал си ме за ръката
в страстен танц насред морето.

 

Ще успее ли луната
да остане на небето?

 

Изгрева дали ще видя,

вихъра ли ще го вземе?

 

Във танго насред звездите
пак крадеш от моето време.

© Малката смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??