Jul 6, 2012, 9:59 AM

Танго насред звездите 

  Poetry » Love
497 0 1

Хванал си ме за ръката
в страстен танц насред морето.

 

Ще успее ли луната
да остане на небето?

 

Изгрева дали ще видя,

вихъра ли ще го вземе?

 

Във танго насред звездите
пак крадеш от моето време.

© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??