6.07.2012 г., 9:59 ч.

Танго насред звездите 

  Поезия » Любовна
498 0 1

Хванал си ме за ръката
в страстен танц насред морето.

 

Ще успее ли луната
да остане на небето?

 

Изгрева дали ще видя,

вихъра ли ще го вземе?

 

Във танго насред звездите
пак крадеш от моето време.

© Малката смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??