13 мая 2011 г., 10:40

Те 

  Поэзия » Белые стихи
839 0 2

                                   Той                                   

 

                                      Вечер гасеше звездите                                    

Тъмен беше

и сънуваше черни морета

и прекрачваше граници

и беше искрен до невъзможност

Днес чайките помнят мечтите му

А той си долива горчивост в чашата

и пие на глътки тъгата си

 

 

 

 

 

Тя

 

Тя палеше слънцето сутрин

Не беше бяла

Огън беше

Изгаряше с поглед сърцето му

пепелища след нея възкръсваха

Сънуваше звезди над морета

Днес леден вятър косите ù гали

и каменна плоча в гърдите ù има...

 

 

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??