28 авг. 2022 г., 19:51

Ти 1 

  Поэзия » Любовная
327 2 3

Ти не си виновен. Аз сама се лъжа.

Щеше да е смешно, да не беше тъжно.

Думичките мили, дето ми ги пишеш,

всъщност са капани, до един излишни.

Моята наивност чакат да излапат.

Свирна и замина много бързо влакът.

Опустя перонът. Сън бе... два-три мига.

Хубав бе наистина. Но, уви ...не стига.

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

И не ме търси, недей,
в аромата на звездите.
Те си имат апогей.
Аз си имам болки скрити.
Няма да ме видиш ти ...
  296 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??