30 авг. 2022 г., 13:33

Ти 2 

  Поэзия » Любовная
296 2 2

И не ме търси, недей,

в аромата на звездите.

Те си имат апогей.

Аз си имам болки скрити.

 

Няма да ме видиш ти

и в сълзите на капчука.

Ако се запролети

ще съм някъде... не тука!

 

Трудничко ще ме съзреш

сред кипежа на листата.

Аз си имам свой кипеж,

дето почва синевата.

 

Във морето ме търси.

В дълбините – бисер в мида.

Много нежен ако си,

няма как да си отида.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Ти не си виновен. Аз сама се лъжа.
Щеше да е смешно, да не беше тъжно.
Думичките мили, дето ми ги пишеш,
всъщност са капани, до един излишни.
Моята наивност чакат да излапат. ...
  326 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??