Aug 28, 2022, 7:51 PM

Ти 1 

  Poetry » Love
459 2 3

Ти не си виновен. Аз сама се лъжа.

Щеше да е смешно, да не беше тъжно.

Думичките мили, дето ми ги пишеш,

всъщност са капани, до един излишни.

Моята наивност чакат да излапат.

Свирна и замина много бързо влакът.

Опустя перонът. Сън бе... два-три мига.

Хубав бе наистина. Но, уви ...не стига.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

И не ме търси, недей,
в аромата на звездите.
Те си имат апогей.
Аз си имам болки скрити.
Няма да ме видиш ти ...
  441 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??