Aug 30, 2022, 1:33 PM

Ти 2 

  Poetry » Love
301 2 2

И не ме търси, недей,

в аромата на звездите.

Те си имат апогей.

Аз си имам болки скрити.

 

Няма да ме видиш ти

и в сълзите на капчука.

Ако се запролети

ще съм някъде... не тука!

 

Трудничко ще ме съзреш

сред кипежа на листата.

Аз си имам свой кипеж,

дето почва синевата.

 

Във морето ме търси.

В дълбините – бисер в мида.

Много нежен ако си,

няма как да си отида.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Ти не си виновен. Аз сама се лъжа.
Щеше да е смешно, да не беше тъжно.
Думичките мили, дето ми ги пишеш,
всъщност са капани, до един излишни.
Моята наивност чакат да излапат. ...
  332 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??