19 нояб. 2007 г., 16:52

Ти . . . 

  Поэзия » Другая
1592 1 10

Ти . . .

(На М.) 

 

Ти си на слънцето в лъчите.

В росата утринна си ти.

Ти си уханието на липите

и всичко винаги си ти!

 

 

 

Във всяка дума безпътечно те откривам.

Сезонно търся полъха на аромат.

Божествен чар, неспиращо намиране -

във тежко лято - дълго чакан хлад.

 

 

Ти мойта бурна свобода си -

неказано, дълбоко откровение.

Сатенен цвят на нежността си...

Ти, мое скъпо Вдъхновение!

 

© Единствена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??