7 янв. 2023 г., 07:51

Ти си всичко което съм искала 

  Поэзия » Любовная
719 0 1

Светлината в моя живот си ти,
с любов сърцето ми дари. 
Силна и непоклатима,
нежна и незаменима. 
Вярност и доверие,
Без никакво съмнение.
До теб с усмивка да заспя,
заедно да посрещнем изгрева.
Обичам те безкрайно знай,
С теб ще бъда аз до край!

© Toni Yonova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??