Jan 7, 2023, 7:51 AM

Ти си всичко което съм искала 

  Poetry » Love
720 0 1

Светлината в моя живот си ти,
с любов сърцето ми дари. 
Силна и непоклатима,
нежна и незаменима. 
Вярност и доверие,
Без никакво съмнение.
До теб с усмивка да заспя,
заедно да посрещнем изгрева.
Обичам те безкрайно знай,
С теб ще бъда аз до край!

© Toni Yonova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??