Светлината в моя живот си ти,
с любов сърцето ми дари.
Силна и непоклатима,
нежна и незаменима.
Вярност и доверие,
Без никакво съмнение.
До теб с усмивка да заспя,
заедно да посрещнем изгрева.
Обичам те безкрайно знай,
С теб ще бъда аз до край!
© Toni Yonova Всички права запазени