24 мая 2013 г., 18:41

Тиха обич 

  Поэзия » Любовная
636 0 3

Когато тялото ти е далече,
а чувствам близо твоята душа.
Когато казани са вече
толкова прочувствени слова.

Тогава те обичам някак тихо,
но силно в свойта дълбина...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??