24.05.2013 г., 18:41 ч.

Тиха обич 

  Поезия » Любовна
632 0 3

Когато тялото ти е далече,
а чувствам близо твоята душа.
Когато казани са вече
толкова прочувствени слова.

Тогава те обичам някак тихо,
но силно в свойта дълбина...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??