May 24, 2013, 6:41 PM

Тиха обич 

  Poetry » Love
635 0 3

Когато тялото ти е далече,
а чувствам близо твоята душа.
Когато казани са вече
толкова прочувствени слова.

Тогава те обичам някак тихо,
но силно в свойта дълбина...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??