5 мая 2011 г., 21:02

Тиха трева 

  Поэзия
709 0 4

 

 

Тиха трева

е запомнила нашите стъпки...

Първа роса

се посипва със дъжд от звезди.

Идва утро...

а ние, обзети от тръпка,

в тази трева

сме приседнали както преди...

 

Тиха трева

е изпълнена с нашата нежност!

Тиха трева

е обляна от лунни лъчи...

Тиха трева

ни обгръща със свойта безбрежност...

Тиха зора...

ни изчаква...

и просто мълчи...

 

3.5.2011  

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??