11 февр. 2009 г., 07:50

Тихо, след обяд 

  Поэзия » Другая
749 0 17

Подир пладне, в жегата,

под голяма круша,

не говорим, легнали,

а пък и не слушаме.

 

Свикнали на тихото,

шумолят листата.

Невидян от никого,

лист един окапа.

 

Тихичко, залисано

рано лятно падане.

Струва ми се лист съм аз

и е подир пладне.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??