8 сент. 2013 г., 22:49

Тишина 

  Поэзия » Любовная
438 0 0

В хралупата на нашия дъб

от дълго живее си тихо

една малка катерица мила.

Като другарче тя ми е сега.

 

С нея си говоря и споделям

тава, което с теб не мога.

Ти стана някак непознат,

литкаш се ту тук, ту там.

 

Няма какво да си кажем.

Душите обрулени са вече.

Уморени да си играем

на предателства и прошки.

 

Почаках ден и два и три,

но ти продължи да си мълчиш,

затуй  подхванах си сама

живота мой, даден ми от Бога.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??