2 дек. 2015 г., 12:38

Той и тя 

  Поэзия
333 1 0

Той:
Пиян...
и в огледалото не се познавам сам!
Пиян...
Сърцето си разкъса,х за да ти го дам...

Тя:
Боли,
гласа ми няма го със дни,
удавен в толкова сълзи...
Само ти, само ти ми трябваш, ти!

От месец спрях да живея,
спрях и да дишам!
Спрях!
Извикай пак колко ме мразиш,
колко щастлив си с тях...
От месец бях полужива -
чупих, крещях, не спах!
С безброй лъжци преспах,
но да прежаля тебе не можах...

Той:
Боли,
със алкохол прикрих следите от сълзи...
Върви...
Със който и да бъдеш... нека е щастлив!

Тя:
Боли,
ума изгубих си от дни,
със всеки друг така боли...
Само ти, само ти ми трябваш, ти!

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??