15 мар. 2024 г., 11:12

Токсична любов 

  Поэзия » Любовная
315 1 1

Той ме кара да се чувствам желана,

Но доста често съм неразбрана.

Наранява ме и дори не осъзнава,

Че ме боли, не съм от стомана.

 

Няма измъкване, сякаш съм в плен.

За жалост, така е всеки ден.

Понякога е много луд, 

Но го обичам – нищо, че е груб.

 

Ревнува ме от въздуха дори,

Сякаш не знае, че сърцето ми за него гори.

Разплаква ме и после изтрива сълзите,

Гледа ме красиво, блещукат очите.

 

Аххх, този поглед незаменим,

толкова ми е любим.

Докосва ми душата,

Искам сега да е пред вратата.

© Vqra Ilieva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не се правя на многознайко, но такава маниакална ревност граничи не с любов, а с чувство за притежание и избиване на комплекси. И в даден момент често ескалира в някаква форма на насилие и тормоз.
    Ще и е трудно на лирическата.
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??