6 нояб. 2008 г., 20:49

Това, което... 

  Поэзия » Любовная
695 0 1
Пожари, огън и любов.
Мечти и блянове.
Сега сме други и светът е сякаш нов.
Надеждите ни хранени, останали във времето са като зов.
Сега е друго. По-далечни сме.
Страховете във душите си таиме.
Настъпи времето - обречени ли сме?
Да! От горчивата чаша трябва вече да отпием.
Сега настъпи в нас тъгата.
Ще бъдем дълго тъй унили.
И няма да изгрее светлината,    
щастливи ний ще бъдем само, 
ако сълзите дълбоко в нас сме скрили.

© Антоанета Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??