1 нояб. 2011 г., 11:29

Трепет 

  Поэзия » Любовная
552 0 3

Едно сладко вълнение, че ще те видя,
тормози ме от ден-два.
А времето до петък минава толкоз бавно,
стрелките движат се едва-едва...

И всякакви въпроси ме вълнуват:
дали ще ме харесаш ти?
Дали ще ни бъде хубаво заедно?
Дали в мен нещо ще затрепти?

Специален си, щом толкоз ме вълнуваш,
щом за тебе мисля цял ден.
Щом рисувам, пиша и се смея,
направил си магия с мен.

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??