28 мар. 2013 г., 21:57

Твоето присъствие винаги ми е потребно... 

  Поэзия » Любовная
571 0 0

Твоето присъствие винаги ми е потребно,

така нужно, че без тебе да живея -

без твоя блян, без твоята надежда,

без всичко твое, едва ли ще успея.

 

Споделяш с мен и болки, и тревоги,

и хубаво, и лошо днес случващо ти се,

защото ти си част от мен самия          

и без тебе друго не ще и преоткрия.

 

Свикнах прекалено много да те чувствам,

да тупти за двама ни в мен сърцето,

да те намирам винаги, когато те търся -

в нощите, в дните си, в сънищата си.

 

Не би могла просто тъй да си тръгнеш,

да те забравя, да те изтрия от мисълта си,

след като веднъж вече дошла си

и след като плени ме с любовта си.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??