11 февр. 2011 г., 13:35

Тя, Любовта 

  Поэзия » Любовная
595 0 3

Ако си спомним как безумно истински

плахо се докосвахме в съня си,

ако забравим чувствата измислени

и се взривим единствено в страстта си,

 

знам, вечната Любов ще ни намери,

невидима до нас ще седне в здрача,

внезапно ще отвори тайни двери,

които не посмяхме да прекрачим.

 

Тогава ще се слеем неочаквано

с най-искрената наша светла същност.

След толкова години будно чакане

ще разберем, че Любовта във нас била е всъщност.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??