27 мар. 2006 г., 18:22

Тъга 

  Поэзия
727 0 2
Отново те видях на спирката,
усмихна се и аз забравих за студа,
гласът ти озари душата ми,
проникна в малкото ми сърчице...

Така стояхме много сутрини,
а тази може и да е последна...
Далеч един от друг ще бъдем вече,
далеч,на двата края на града...

Ще се срещаме в училищния стол,
ще се усмихваме,но няма да е същото,
няма да сме само двама
и твоят поглед ще е скрит за мен!

Тъга обзема моята душа,
тъга,по всички тези мигове...
Сълзи напират от очите ми,
но се усмихвам,за да си спокоен ти!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??