17 апр. 2019 г., 23:14

Училище 

  Поэзия
481 3 4

Минах петдесет и осем,

наближавам шейсетака!

Бутам си живота сносен,

а часовникът си трака!

 

Аз си мисля, че го бутам

в правилната му посока!

Той ме връща и се лутам,

да си уча пак урока!

 

Пък уроците са много,

подредени в ен- раздели,

учителят ме гледа строго

и книгите са му дебели!

 

Отминават срок, след срок,

между тях – почивки кратки!

А ваканция голяма? –

по-добре е... да я няма!

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??