1 июн. 2018 г., 13:21

Ухание 

  Поэзия
265 0 0

 

 

 

 

 

След залез, когато
небето проплаква
с облаци пурпурни,
изтощени от плуване,
изтомни за тъмнина
и охладени крила,
тогава тишината
обвива душата
и с приспивния вятър
балдахин ѝ намята,
пропит с аромата 
на лунни цветя...
Копнежно ухае на лято...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??