28 июн. 2014 г., 11:11

Ухание на вятър 

  Поэзия » Любовная
341 0 2

Беше топъл летен ден.

Никой нямаше до мен...

И тогава аз реших 

с вятъра във този час!?

Да си поиграя аз.

И понесохме се с него,

чак до близката река,

С лекота преминахме водата.

И погалихме цветята!

После в танца луд решихме,

здравата се веселихме...

И нещеш ли ето на!!!

Вятърът отихна и се спря.

Ароматът цветен се разнесе...

И тогава ти дойде!

Хванахме се за ръце...

И ето че във този летен ден,

някой имаше до мен!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??