Беше топъл летен ден.
Никой нямаше до мен...
И тогава аз реших
с вятъра във този час!?
Да си поиграя аз.
И понесохме се с него,
чак до близката река,
С лекота преминахме водата.
И погалихме цветята!
После в танца луд решихме,
здравата се веселихме...
И нещеш ли ето на!!!
Вятърът отихна и се спря.
Ароматът цветен се разнесе...
И тогава ти дойде!
Хванахме се за ръце...
И ето че във този летен ден,
някой имаше до мен!!!
© Ангел Todos los derechos reservados