23 янв. 2011 г., 11:45

Умълчана от очакване 

  Поэзия » Любовная
1250 0 17

 

 

Умълчах се напоследък – за какво ли?

Защо ли са ми нужни тези думи,

щом мога само с поглед да говоря...

И зная, че я има помежду ни!

 

* * *

 

И луната се изтече от очакване...

Превива се - извита като сърп!

Да бъда с нея тази нощ покани ме

и влюбени да гледаме света.

 

От люлката ù виждам по-добре -

стопяват се далечни разстояния,

и пътят разделил ни не е път,

а само начин да е силна любовта ни!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??