9 дек. 2007 г., 16:13

Усмихни ми се... 

  Поэзия
842 0 3

Усмихвам се на утринното слънце,
проблясващо над смръщения ден,
с очи кристални на детенце,
пробуждащо се сутрин в мен.


Усмихвам се в мъглата сива
на грозната човешка сган...
И в себе си тъгата скрила,
сърцето си, положила на длан.


Усмихвам се на злите хора,
в очите гледам ги без страх,
пропитата със злост умора,
безжалостно се връща в тях!


Усмихвам се на гибелта си,
но знам, че вечно ще съм тук!
Когато срещна любовта си -
на мен ще се усмихва друг!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усмихна и мен! Прекрасен стих! Лек и силен, мъдър и нежен, усмихнат!
    Моите поздравления за таланта ти, Поетесо!
  • Чудесно е!!!Дано я срещнеш по-скоро
  • Завиждам ти за лекотата, с която редиш нежни и красиви думи, поетеса си!
Предложения
: ??:??