15 сент. 2006 г., 17:53

Усмихваш се... 

  Поэзия
798 0 8
Усмихваш се...
Усмивка пълна с нежно обещание
на устните ти весело потръпва.
Смутена съм... но силното желание
към мен на пръсти тихичко пристъпва.
А нуждата да те докосна с топли устни,
да утоля изгарящата, адска жажда,
отвътре сякаш тялото разкъсва,
душата ми разяжда... Ах, разяжда...
И зная, като нощна пеперуда,
която огъня примамва и изгаря
от тази страст, която в мен събуди...
болезнено ще се опаря.
Усмихваш се...
Прочел си във очите,
безумието, пламнало в кръвта...
Все пак внимавай!
Аз съм от жените,
които с гордост носят
името ЖЕНА!

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??