14 авг. 2009 г., 16:43

Усмивка с полъх на солено лято 

  Поэзия » Другая
562 0 2

Сънувах, че ме няма

и тихо падат есенни листа,

а сърцето е самотен пристан

на страха.

 

Далече съм -

на плажа с дивите вълни,

покрита със сълзи и пяна,

натрошавам замък от мечти.

 

Трохите ми са за из път -

към светлината се стремя,

а чисти и самотни са очите,

като топящи се звезди.

 

Не чакай утре изгрев -

той остана в слънчевата ми душа,

а усмивката ми с полъх на солено лято,

ще те топли от портрета над камината.

 

 

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??