29 окт. 2010 г., 21:14

В мен 

  Поэзия » Другая
442 0 0

В мен кипи

и сякаш в окови се гърча

да бяха реални уви по-леко бих 

въздуха сбирал в гръдта

В мен кипи

от чувства и мисли

объркват ме спирам и тръгвам

посоките губя и пак ги намирам

чувства и мисли лабиринти в мене градят

изгубвам се в тях не мога да дишам

тъмнината почти ме догонва

името мое шепти

приласкава ме да проникна в нея

да се стопя в топлия мрак

© Карлос Димостракиос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??