Не бе целувка, стоплена от милост,
изпратена от сляпата съдба,
а беше огън, който дава сила,
от който в миг кръвта ми закипя!
Почувствах го, че беше любовта ти –
с усмивката ти, с твоето лице...
В мига, във който Господ те изпрати
да ме докоснеш с ангелски криле!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены