31 окт. 2013 г., 22:11

В нета 

  Поэзия » Любовная
509 0 3

Срещнах те в нета - 

загадъчен тайнствен.

Беше различен

от всичките там.

Нямаше намеци

грозни "нападки".

Само "Здравей...

ще те чуя ли пак?''

Срещата беше

естествена, кратка,

с погледи плахи,

шегите безкрай.

Нищо не знаех

какво да очаквам.

Но чувствах се жива,

копнееща пак...

© Диана Бунева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??