Oct 31, 2013, 10:11 PM

В нета 

  Poetry » Love
506 0 3

Срещнах те в нета - 

загадъчен тайнствен.

Беше различен

от всичките там.

Нямаше намеци

грозни "нападки".

Само "Здравей...

ще те чуя ли пак?''

Срещата беше

естествена, кратка,

с погледи плахи,

шегите безкрай.

Нищо не знаех

какво да очаквам.

Но чувствах се жива,

копнееща пак...

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??