31 oct 2013, 22:11

В нета 

  Poesía » De amor
515 0 3

Срещнах те в нета - 

загадъчен тайнствен.

Беше различен

от всичките там.

Нямаше намеци

грозни "нападки".

Само "Здравей...

ще те чуя ли пак?''

Срещата беше

естествена, кратка,

с погледи плахи,

шегите безкрай.

Нищо не знаех

какво да очаквам.

Но чувствах се жива,

копнееща пак...

© Диана Бунева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??