21 дек. 2022 г., 10:23

В океана от чувства 

  Поэзия » Любовная
521 0 0
   
   В океана от чувства

 

В океана от чувства живее,

тя е пленница мойта душа.

Красотата да търси умее

и да бъде щастлива в нощта.

 

Да докосва отново звездите

и да броди по път непознат,

да се слива самотна с мечтите,

да живее живот неживян.

 

Тя, душата ми, с тебе е зная

в този приказен свят сътворен.

И след дълги години накрая

теб открива със лик озарен.

 

Теб намира във лунните нощи.

Малка тайна за нея си ти.

Приеми я със чувствата земни

и при нея с любов остани!

 

               Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??