В океана от чувства живее,
тя е пленница мойта душа.
Красотата да търси умее
и да бъде щастлива в нощта.
Да докосва отново звездите
и да броди по път непознат,
да се слива самотна с мечтите,
да живее живот неживян.
Тя, душата ми, с тебе е зная
в този приказен свят сътворен.
И след дълги години накрая
теб открива със лик озарен.
Теб намира във лунните нощи.
Малка тайна за нея си ти.
Приеми я със чувствата земни
и при нея с любов остани!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.