Усещам те част от всичко, от себе си
и мечтая да ти подаря нови звезди,
да ги нарисувам върху небето с лъчи,
да бъдеш гласа във сърцето ми.
И да живея всеки миг за теб, безкраен,
като чувството да съм в обятията ти...
И в шепот, вик, стон, пеейки - без значение
да споделя със света любовта си към теб.
Ела, виж ме, чуй ме, усети всичко в мен,
което идва да ти признае, че те обича...
Тук съм, пред теб, светът се движи и спира,
думите излишни са, делата дори, не стигат...
Повече е, повече е, сърцето ми бие.
Умира и се ражда. Само така живее.
Днес и сега, отдава ти се то, като никога.
Минало, настояще, бъдеще, а вечност е мига.
Нямам търпение да ти подаря тази песен,
за да усетиш със всеки атом това което чувствам,
и спокойно да продължа да се изчервявам,
но без да ме е срам да се изразя така влюбена.
В това признание на сърцето ми от любов...
© Лили Вълчева Все права защищены