Apr 8, 2017, 11:20 PM  

В това признание на сърцето ми... 

  Poetry » Love
281 1 5

В това признание на сърцето ми...

 

Усещам те част от всичко, от себе си

и мечтая да ти подаря нови звезди,

да ги нарисувам върху небето с лъчи,

да бъдеш гласа във сърцето ми.

 

И да живея всеки миг за теб, безкраен,

като чувството да съм в обятията ти...

И в шепот, вик, стон, пеейки - без значение

да споделя със света любовта си към теб.


Ела, виж ме, чуй ме, усети всичко в мен,

което идва да ти признае, че те обича...

Тук съм, пред теб, светът се движи и спира,

думите излишни са, делата дори, не стигат...

 

Повече е, повече е, сърцето ми бие.

Умира и се ражда. Само така живее.

Днес и сега, отдава ти се то, като никога.

Минало, настояще, бъдеще, а вечност е мига.

Нямам търпение да ти подаря тази песен,

за да усетиш със всеки атом това което чувствам, 

и спокойно да продължа да се изчервявам,

но без да ме е срам да се изразя така влюбена.

 

В това признание на сърцето ми от любов...
 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??