1 сент. 2018 г., 15:15

В тоя град ... 

  Поэзия
398 0 5

 

И вече никак не е важно,
кой всъщност в тоя град живее.
Прозвънват ниските етажи,
а тротоарите немеят.

 

Бях тук. И бях различна.бБяла.
Реката беше огърлѝца.
От обич светех, светех цяла ...
Светът бе моята зеница.

 

Ала изминаха сезони.
Луната стана четвъртита.
И любовта ми се изрони
без да напълни пчелна пита.

 

Сега очите ми бледнеят.
А този град е тъй различен...
Дори дърветата не пеят,
щом вече никой не обичам.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??