5 февр. 2016 г., 20:40

Вали 

  Поэзия » Другая
763 0 3

Вали

 

 

Вали ме тъжен дъжд,

Вали ме и не спира.

Душата ми – и тя вали,

Черни облачета сбира.

 

Сгуших се във подслон,

Като жално куче се увих.

Няма ли някой тук?

Разболявам се...апчих!

 

Пак съм си самичка!

Както винаги си е било...

Куче от никой се не плаши,

Макар останало само.

 

Стига! Поемам пътя нов...

ала виждам нечии следи...

Те напомнят – вънка не,

Но във теб вали...вали...

 

4.02.2016г.

 

© l.panterrra Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??