5 мая 2011 г., 19:25

Вчера 

  Поэзия
542 0 1

Дните минават.

Бавно.

Бързо.

Някак.

Не помня онзи ден,

а вчера...

И вчера ще забравя утре.

И аз, като човека,

мразя празните химери.

 

Отливам.

Пресявам.

Има ли значение?

Не.

Не съм от тия,

тежките...

И някой ден

ще се науча да летя.

 

Нали ме знаеш...

Като вчера,

в сенките.

Не си ли спомняш

как обичах тъмнината...

И колко се зарадвах,

че я върнах.

Изпотрошиха лампите

и светлината.

 

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??