7 июн. 2006 г., 23:45

Вече те няма... 

  Поэзия
816 0 4
На пода у дома
седя и отново плача.
Спомням си деня,
в който тръгна просто ей така.
Вече те няма,
а си навсякъде,
сякаш се връщаш
отново тук при мен,
за да убиеш остатъка от мен.
Връщаш се за миг
и гледаш ме така,
сякаш за нищо
нямаш ти вина.
После си тръгваш
и оставяш ме така.
Умирам за кои ли път
и не свършва този ад.
Какво си направил -
немога да се оправя?
Каквото си направил
немога да го поправя!
Протягам ръце
да ги помилваш.
Преди да умра
още веднъж да ме убиеш!

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??