25 мар. 2018 г., 20:17

Видения 

  Поэзия » Любовная
1414 6 8

В очите ти – видения за обич

пресичат моя хоризонт

и молят, като от икона

събрали целия простор.

 

Мирише на море и сол

опиващо, до жажда

една обичана жена

любов забравена преражда....

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??