Mar 25, 2018, 8:17 PM

Видения 

  Poetry » Love
1419 6 8

В очите ти – видения за обич

пресичат моя хоризонт

и молят, като от икона

събрали целия простор.

 

Мирише на море и сол

опиващо, до жажда

една обичана жена

любов забравена преражда....

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??